Software

 

 

Samen slimmer met Software

Software is een hulpmiddel waarmee wij jouw bedrijf, jouw medewerkers en jullie eindgebruikers slimmer kunnen laten werken. 

Onze softwareontwikkelaars beschikken over de laatste technologische kennis. Snel en vakkundig gaan wij aan de slag om maatwerk te leveren voor jouw unieke bedrijfsproces. Waarbij wij ook combinaties kunnen maken met ons eigen ontwikkelde Smart Digital Services – SDS platform. Allemaal toegespitst op uw unieke bedrijfsproces.

Wij hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in diverse branches met onder andere applicaties voor order- en leverinsinformatie van producten en diensten. 

Mobile Apps

DATAKOPPELINGEN NAAR ERP / CRM SYSTEMEN

Webshops

FRONT-END & BACK-END

Smart Digital Services – SDS platform

Ons moderne platform, door het eigen Twict team ontwikkelt, is zo ingericht voor uw product- en objectinformatie dat hieraan simpel werkzaamheden kunnen worden gekoppeld met een digitale werkbon. Slimme aansturing van taken voor jouw organisatie, makkelijk bedienbaar, snel, transparant en geen papieren winkel meer.

Werken met SDS geeft jou optimaal inzicht in de status, locatie en werkbehoefte (bijvoorbeeld onderhoud). Allemaal zeer gebruiksvriendelijk te benaderen in onze App voor zowel medewerkers als jullie eindgebruikers. Ook de back-end voor medewerkers op kantoor sluit aan met een duidelijke structuur van rollen en rechten. 

Simpele registratie van klant-, product- en contractinformatie, waardoor jouw organisatie snel aan de slag is.

Real-time inzicht via dashboards, QR code scanning, importeren productdata, zijn allemaal features die jou helpen slimmer te werken.

Twict Mobiel

Software op maat