Werken bij Twict

Versterk ons team

Werken aan de digitale wereld

Wij zijn een jong softwarebedrijf, de startup fase hebben wij achter de rug. We werken nu gericht aan de opschaling. Wij werken sinds 2017 aan allerlei innovatieve, creatieve en slimme software oplossingen met de nieuwste technieken. De roots van Twict liggen in de software ontwikkeling voor de glasvezel/telecom-branche en de spel/recreatie industrie. Met een team van 10 collega’s leveren wij maatwerk software oplossingen aan onze klanten zowel in Nederland als in Duitsland. Door het groeiend aantal opdrachten zijn wij op zoek naar versterking van ons team in Nijverdal.

Wij zijn op zoek naar Java Software Engineers met ervaring in back-end en front-end software ontwikkeling. Ben jij de Java Software Engineer die enthousiast wordt van innovatieve projecten waarbinnen jij een belangrijke rol speelt? Dan is Twict op zoek naar jou!

Actuele vacatures

Medior/Senior Java software developer

Wij zijn op zoek naar Java Software Engineers met ervaring in back-end en front-end software ontwikkeling. Ben jij de Java Software Engineer die enthousiast wordt van innovatieve projecten waarbinnen jij een belangrijke rol speelt?

Junior Java software developer

Deze vacature komt binnenkort online. Heb je interesse? Neem alvast contact met ons op.

Software tester

Deze vacature komt binnenkort online. Heb je interesse? Neem alvast contact met ons op.