Consultancy

 

Digitaliseer samen met ons jouw ideeën

Loop jij met ideeën rond om je bedrijf verder efficiënt te digitaliseren? Zou je geholpen zijn met creativiteit in combinatie met daad- en denkkracht. Onze oplossingen brengt jouw bedrijf verder in de digitale wereld.

Hoe doen wij dat? 

Met een scherpe blik bedenken wij een plan. Waarmee wij jouw bedrijf verder helpen. Dat kan met maatwerksoftware, onze eigen software of misschien wel een combinatie van beide. Ons doel daarbij is altijd dat het “slimmer werken” wordt. Klanten krijgen daardoor een betere dienstverlening en de medewerkers binnen je bedrijf meer gemak.

Met ons in gesprek

Samen met onze klanten creëren wij overzicht en samenhang in het digitale landschap. De eerste stap is een zorgvuldige analyse en daarmee maken wij jouw bedrijfsproces transparant. Elke situatie is anders en vraagt om een gerichte aanpak. Wij kunnen altijd maatwerk leveren. Samen werken wij jouw ideeën uit tot een briljant plan. Onze developers, consultants en architecten hebben een brede ervaring in sectoren van industrie, infrastructuur, finance en retail waardoor wij altijd een passende oplossing tot stand kunnen brengen!

Wij creëren en  stimuleren digitaal werken. De efficiency van operationele processen, klantverwachtingen en plezier van medewerkers worden daarmee overtroffen.

Gebruik maken ons Software Ontwikkel Team

De rol van slimme IT oplossingen is niet meer weg te denken. Een zelfstandig opererend team kan een verbindende schakel zijn die het verschil kan maken en waarde kan toevoegen in de samenwerking met elkaar. 

Ons Software Ontwikkel Team is zo’n team dat samen met jouw bedrijf aan de slag gaat om een ICT omgeving te ontwikkelen waarin ideeën tot leven komen. Je hebt zelf specifieke domeinkennis en wij vullen dat aan met een groep experts van IT-architecten, developers, testers  en consultants. 

Wij zijn bekend met Agile ontwikkelmethodieken en kunnen zo onderdeel uit maken van jouw bedrijf. Samen bouwen wij daarmee aan de digitale oplossing.

Een Quick Scan op maat

Ben je zoekende naar een advies op maat? Heb je zelf wel kennis van ICT en zou je graag eens tegen een team van experts aan spiegelen?  Dat kan met onze Quick Scan! 

We gaan een dag met je in gesprek samen met experts uit ons team. We luisteren graag naar je ideeën en uitdagingen! De uitkomsten stroomlijnen we in een advies die richting geeft voor de toekomst en een mogelijke samenwerking met Twict.