Beat the Matrix

10 Kamers10 kamers met 10 verschillende uitdagingen. Speel fysieke uitdagingen, werk samen, los raadsels op en scoor zoveel mogelijk punten. De klok tikt door… Lukt het jullie de Matrix te verslaan?

.

3 Levels

Beat The Matrix kan op drie verschillende levels worden gespeeld. Level 1 is voor kinderen vanaf 8 jaar en level 2 en 3 is voor 16 jaar en ouder waarbij er een makkelijke en moeilijke variant bestaat.

Grote en kleine groepenSpeel het spel met 3 tot 32 personen. Vorm een team van 3 tot 4 personen met je vrienden, collega’s of familie. Ben je met meer? Dan stellen we een aanvullend programma voor je samen.

Beat The Matrix is een super spannend escape spel gebaseerd op de film The Matrix.

 

  • Next level Escape Rooms
  • Je speelt het spel in teams van 3 tot 4 personen
  • Bestaat uit 10 verschillende kamers met allemaal een andere uitdaging
  • Is op verschillende niveaus te spelen
  • Super gave Virtual Reality-, Augmented Reality- & laser games
  • Heeft een geheime opdracht. Ontdek het geheim en versla de Matrix!
  • De tijd tikt door… Lukt het jullie om zoveel mogelijk punten te scoren? Jullie hebben 75 minuten

Beat The Matrix the story

Nadat in de 21e eeuw kunstmatige intelligentie werd uitgevonden, nam dit de macht over van de mensheid. Mensen dienden als herbruikbare energiebron voor de machines en de Matrix is een illusie om hen onwetend en kalm te houden.

De Matrix was echter geen foutloze simulatie en hackers kwamen erachter dat de wereld waarin zij leven een schijnwereld is, genaamd de Matrix. Na een lange strijd tegen de machines hebben hackers het voor elkaar gekregen om alle mensen uit de Matrix te laten ontsnappen. Dit werd gedaan door speciale codes door te geven via telefoons en zo de overstap te maken naar de echte wereld.

In het oude hoofdgebouw gebeuren de laatste tijd rare dingen en wordt er nog een activiteit waargenomen. Is echt iedereen ontsnapt uit de Matrix?

Bekijk voor meer informatie over Beat The Matrix op: BeatTheMatrix.nl

 

bent u klaar voor de VOLGENDE STAP?

laat uw bedrijf digitaliseren door Twict