Zeven jaar geleden stonden Jan-Peter Sanderman, Raymond Dijk en Alex Volkers op Dauwpop, waar het idee ontstond om samen een bedrijf te beginnen. Nu, zeven jaar later, is dat idee uitgegroeid tot Twict BV. Dit jaar waren we weer op Dauwpop, maar dit keer met alle collega’s.

“Dauwpop voelt voor ons als “heilige grond”. Hier werd destijds het zaadje geplant, en ik ben enorm trots dat we hier nu, zeven jaar later, staan met een team van bijna dertig mensen. Dagelijks staan we klaar om onze partners in de Telecom van dienst te zijn, en het is fantastisch om samen als team van zulke momenten te genieten. Als VIP-gasten op Dauwpop leren we onze collega’s nog beter kennen, wat de teamgeest en samenwerking ten goede komt. Met een hapje en een drankje in de hand versterken we onze band.” aldus Alex.

Dauwpop vindt jaarlijks plaats in de gemeente Hellendoorn, waar Twict gevestigd is, en is een bekend festival in de regio. Het was geweldig om hier met ons hele team samen als VIP te zijn en samen te genieten van optredens van onder andere Di-rect, Son Mieux, en de Bökkers.