Wij zoeken toppers bij Twict! We zijn een jong, snel groeiend bedrijf en zoeken ambitieuze collega’s die ons team komen versterken. Heb je een paar jaar ervaring, ben je al senior of ben je een beginnend talent? We komen graag met je in contact.

We ontwikkelen Full-stack, Frontend en Backend met softwaretechnologie Java, Spring Boot, Angular en Ionic als gebruikte standaarden. We hebben aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een gaaf team professionals met veel ervaring waarin je snel kunt aanhaken. 
We leveren ontwikkelteams aan klanten en ontwikkelen ook op ons eigen platform Twict4Fiber. Onze aandacht is voornamelijk gericht op de telecommarkt in Nederland, Duitsland en België.
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je reactie samen met je CV aan: info@twict.nl en we zien je snel voor een kop koffie bij ons op kantoor!


Twict-Team