Medior/Senior Java software developer.

Word jij onze nieuwe collega in 2021?

Heb jij passie voor technologie en ben jij altijd al als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en innovaties? Weet jij hoe je de verbinding moet maken tussen business en techniek? Ga dan samen met Twict een nieuwe uitdaging aan.

Wie is Twict?

Wij zijn een jong softwarebedrijf, de startup fase hebben wij achter de rug en werken nu gericht aan de opschaling. Wij werken sinds 2017 aan allerlei innovatieve, creatieve en slimme software oplossingen met de nieuwste technieken. De roots van Twict liggen in de software ontwikkeling voor de glasvezel/telecom-branche en de spel/recreatie industrie.

Met een team van 10 collega’s leveren wij maatwerk software oplossingen aan onze klanten zowel in Nederland als in Duitsland. Door het groeiende aantal opdrachten zijn wij op zoek naar versterking van ons team in Nijverdal. Wij zijn op zoek naar Java Software Engineers met ervaring in back-end en front-end software ontwikkeling. Ben jij de Java Software Engineer die enthousiast wordt van innovatieve projecten waarbinnen jij een belangrijke rol speelt? Dan is Twict op zoek naar jou!

Wie ben jij als Medior/Senior Java developer?

  • Afgeronde HBO/WO studie Informatica, ICT, Computer Science of aanverwant.
  • Sterk in de nieuwste versies van Java 8/11
  • Kennis van frameworks zoals Spring, Spring Boot of Java EE
  • Ervaring met Angular/Typescript
  • Ervaring met Agile/Scrum
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Ben jij de Java Software Engineer die wij zoeken? En groei jij met ons mee?
Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Wil je hier meer over weten? 

Neem dan contact met ons op via +31655 690 345 of een email naar info@twict.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.