๐“๐ฐ๐ข๐œ๐ญ ๐ž๐ง ๐Ž๐ฉ๐ญ๐ข๐ฆ๐จ๐ซ๐ž ๐ก๐ž๐›๐›๐ž๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐ฌ๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ข๐ง๐  ๐จ๐ฉ๐ ๐ž๐ณ๐ž๐ญ ๐จ๐ฆ ๐ง๐ž๐ญ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง๐š๐ซ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐š๐š๐ง๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ซ๐ฌ ๐ญ๐ž ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฎ๐ง๐ž๐ง ๐›๐ข๐ฃ ๐๐ž ๐š๐š๐ง๐ฅ๐ž๐  ๐ž๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐›๐ž๐ก๐ž๐ž๐ซ ๐ฏ๐š๐ง ๐ง๐ž๐ญ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ง.

Als softwareontwikkelaar richt Twict BV zich voornamelijk op innovatieve en slimme ICT-oplossingen voor de glasvezel- en telecomsector. Optimore (communication – finance – ict) biedt diensten op het gebied van communicatie, financiรซn en CRM.

Richard Dusink, namens Optimore, zegt: “Wij ondersteunen opdrachtgevers met communicatie, financieel en CRM gerelateerde dienstverlening. Netwerkcommunicatie en klantcontact verzorgen we met ons eigen label โ€œDigitale Stadโ€ of uit naam van opdrachtgevers.ย De afgelopen jaren hebben we ook veel expertise opgebouwd met de inrichting en inzet van CRM, ook hebben we geรฏnvesteerd in workflow management systemen. Wij zetten onze expertise in voor onze opdrachtgevers, zodat zij maximaal rendement behalen tijdens en na de aanleg van hun netwerken. Hierbij maken we gebruik van AFAS Software voor CRM en ERP doeleinden. In de samenwerking met Twict richten we ons expliciet op de toepassing workflow systemen waarbij de ontwikkeling en implementatie van ICT-oplossingen vanaf nu worden opgepakt met Twict.”

Ramondo Scheppink van Twict, licht toe: โ€œIn de afgelopen jaren is Twict snel gegroeid door een unieke combinatie van softwareontwikkelaars met domeinkennis van de glasvezelindustrie. We leveren complete software-ontwikkelteams voor netwerkeigenaren en met ons eigen platform Twict4Fiber stellen we infrabedrijven in staat om efficiรซnt glasvezel uit te rollen, gebruikmakend van de nieuwste digitale hulpmiddelen. De samenwerking met Optimore versterkt de dienstverlening van elkaar zodat we opdrachtgevers nog beter kunnen ondersteunen met een complete klantreis en passende communicatie-oplossingen. Daarbij richten we ons niet alleen op de telecommarkt, maar zijn we ook in staat breder te kijken zoals naar de energie- en watersector. Dat geeft onze samenwerking een ondernemende blik die verder vooruitkijkt.

Twict en Optimore werken samen om opdrachtgevers te helpen met gebruikersvriendelijke ICT-oplossingen, resultaatgerichte stuurinformatie en klantgericht organisatiegedrag. De samenwerking biedt netwerkeigenaren en aannemers de mogelijkheid om op een effectieve, efficiรซnte en klantgerichte manier voorspelbaar netwerken aan te leggen en te beheren.