We zijn trots om te delen dat er via ons Twict4Fiber platform, in slechts twee jaar tijd, meer dan 1 miljoen glasvezeladressen zijn aangesloten. Dit is een aanzienlijke prestatie, dankzij de inzet van ons toegewijde ontwikkelteam en de vruchtbare samenwerking met onze partners en klanten.

Bij Twict4Fiber draait alles om het verbinden van telecomoperators en infra-aannemers. We maken de complexe wereld van telecomnetwerken eenvoudiger met ons platform, dat alles van ontwerp tot onderhoud digitaliseert. Zo behouden aannemers hun eigen werkwijze, terwijl operators real-time inzicht krijgen.

Met het oog op verdere groei en uitbreiding, streeft Twict4Fiber ernaar om in 2024 het aantal van 2 miljoen aangesloten adressen te bereiken. Wij zijn onze klanten en partners dankbaar voor hun vertrouwen en medewerking in dit platform. Samen werken we aan de verdere versterking van de digitale infrastructuur!