๐˜๐ž๐ฌ, ๐ฐ๐ž ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐‹๐ˆ๐•๐„ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐จ๐ง๐ฌ ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ฌ๐ญ๐ž ๐ฉ๐ฅ๐š๐ญ๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ ๐ฏ๐š๐ง ๐“๐ฐ๐ข๐œ๐ญ4๐…๐ข๐›๐ž๐ซ!

Na ruim een jaar ontwikkelen kunnen we met gepaste trots zeggen dat we een prachtige moderne oplossing hebben om aannemers en telecomoperators van dienst te zijn met de aanleg van glasvezelnetwerken, Fiber to the Home.

Ons platform kan op een simpele en gebruiksvriendelijke wijze informatie en berichten uitwisselen tussen aannemers en telecomoperators. Dit kan vanaf de Design fase, waarbij informatie wordt ingelezen via onze API Plug-in tot aan een App voor het schouwen en aansluiten van woningen. Back-office medewerkers op kantoor hebben makkelijk toegang met verschillende Webschermen en voor de specialisten in het veld via de App. Altijd realtime en dus kijkt iedereen naar dezelfde data. Of je als aannemer nu voor KPN of T-Mobile werkt, het platform Twict4Fiber zorgt voor een automatische terugkoppeling van de juiste berichten zodat de status van een woning bekend is. 

Het ontwikkelteam van Twict heeft dit volledig in eigen huis gerealiseerd en onze ambitie is erop gericht om klanten aan te sluiten in Nederland, Duitsland en Belgiรซ. We hebben al twee mooie bedrijven met VolkerWessels Telecom en Solutions30 die gebruik maken van ons platform en die in meerdere landen actief zijn.

Zijn afkortingen zoals DP, HAS, FTU, HP/HC en PoP voor jou gesneden koek? En zoek je de IT tool die je echt helpt en het proces van A tot Z kan faciliteren? En ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op via: info@twict.nl

We geven je graag een demo! 
Twict4Fiber-Team