De eerste nieuwe collega van 2022 is een feit en we wensen Danny heel veel succes en een mooie tijd bij ons! 

Twict is in de afgelopen 2 jaar hard gegroeid. Onze software kanjers zetten hun expertise in voor de grootschalige uitrol van glasvezel in Duitsland en Nederland. Een uitdagende omgeving voor jonge en ervaren softwareontwikkelaars om in te excelleren en plezier te hebben!!

Met ons nieuwste platform van Twict4Fiber hebben we een oplossing die de interactie vormt tussen de telecomoperators en aannemers met een optimale berichtenuitwisseling. Met een team van collega’s met meer dan 15 jaar ervaring uit de telecommarkt, kunnen we gerust spreken van een toegevoegde waarde. We ontwikkelen veelal in eigen huis, full-stack, front- en back-end, en met samenwerkingspartners.

Wil jij ook graag bij Twict werken? Stuur ons een berichtje en dan komen we graag met jou in contact!