𝐓𝐰𝐢𝐜𝐭 – De Software Partner voor uitrol van glasvezelnetwerken met tientallen jaren ervaring! 

Ontstaan vanuit de historie van Reggefiber (de IT-afdeling) die in Nederland al meer dan een miljoen aansluitingen heeft gerealiseerd en inmiddels is overgenomen door KPN. De digitale snelweg van glasvezel groeit hard verder, niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland wordt volop uitgerold. Het slim digitaliseren van deze uitrol zit dan ook in het DNA van Twict. Slimme IT-oplossingen voor onder andere ordermanagement van telecomoperators, aansturing richting aannemers voor de uitrol van kabels in de grond en het aansluiten van klanten. Klinkt simpel in een paar woorden, maar veelal zijn dit complexe ketens, processen, systemen en diverse gebruikers die allemaal iets met data willen. 

Digitaal werken is hierbij een belangrijke basis en Smart Digital Services van Twict biedt hiervoor een modern platform. Onze focus is fullstack met backend/frontend software en apps voor gebruikers.

Zo kunnen we meedenken met onze klanten vanuit een integrale blik waarbij het landschap van ICT-architectuur zoveel mogelijk eenvoud en schaalbaarheid kent. En ook nog eens gecombineerd met domeinkennis en ervaring van glasvezel!

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op via: www.Twict.nl/contact